Καλωσορίσατε στην σελίδα μας! Για μας η διαφήμισή σας, η παρουσία σας στο Internet και κάθε άλλο υλικό με την εικόνα σας, είναι το επόμενό μας project!

  • Ανοιξιάτικες προσφορές: 5.000τμχ από 150,00€ | Κάρτες από 45,00€ οι χίλιες

    Ανοιξιάτικες προσφορές: 5.000τμχ από 150,00€ | Κάρτες από 45,00€ οι χίλιες

Branding

Το branding είναι η τέχνη του να δείξεις στο κοινό σου ποιος πραγματικά είσαι, τι πραγματικά προσφέρεις. Να τον κάνεις να σε γνωρίσει... και τότε να σε επιλέξει!

Read more…

3D Marketing

Το marketing δεν είναι πια μονοδιάστατο: απαιτεί σχεδιασμό, δικτύωση και μήνυμα. Καλύπτωντας και τα τρία καταφέρνουμε να αφουγκραστούμε και να εκπληρώσουμε τις επιθυμίες, τις ανάγκες και τις αξίες του κοινού σας.

Read more…

mgk.web

Η διαδικτυακή σας παρουσία ποτέ δεν είχε τόσες επιλογές. Ξεχάστε τις πολύπλοκες ιστοσελίδες και τις κοστοβόρες λύσεις. Μέσα από την mgk.web, αφουγκραζόμαστε το παρελθόν σας, εντοπίζουμε τις ανάγκες του παρόντος σας, σχεδιάζουμε πάνω στις προσδοκίες του μέλλοντος της επιχείρησής σας, για να σας προτείνουμε λύσεις που πραγματικά ανταποκρίνονται στην δική σας αλήθεια.

Read more…

rhodes.online

Λατρεύουμε τη Ρόδο! Από τα πρώτα της ξεκινήματα η mgk.advertising παλεύει να αποτυπώσει την Ρόδο online. Το rhodes.online είναι ένα project εννέα και πλέον χρόνων που μεταφέρει καθημερινά τη Ρόδο, τα νέα της και την ιστορία της, σε εκατοντάδες επισκέπτες.

Read more…