Μενού Κλείσιμο

Οι πελάτες μας

ΜΙΚΡΕΣ και ΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Κάθε επιχείρηση εχεί ανάγκη από μία σωστή παρουσία τόσο στο χώρο της όσο και στον ψηφιακό κόσμο. Αναλαμβάνουμε να φέρουμε κοντά τα δύο και μέσα από τις υπηρεσίες branding και digital marketing να δώσουμε σε κάθε επιχείρηση την εικόνα που θα έχει μεγαλύτερη ανταπόκριση στο κοινό της, πάντα σεβόμενοι την ιστορία και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της.

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Έχοντας έδρα τη Ρόδο, η ενασχόληση με τον τουρισμό είναι δεδομένη για την mgk.advertising. Συνεργαζόμενοι με μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις ή καταλύματα, το μεγαλύτερο μέρος των υπηρεσιών μας εξειδικεύεται στον τουρισμό. Από την εταιρική ταυτότητα και όλα τα έντυπα και είδη που χρειάζεται μία τουριστική μονάδα, μέχρι την ιστοσελίδα και τη συνολική της ψηφιακή παρουσία, συμπεριλαμβανομένων των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, των Online Tour Agencies και των Reviews Sites.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Για κάθε ελεύθερο επαγγελματία, η δουλειά του είναι η πιο προσωπική επένδυση, μία επένδυση που κάνει καθημερινά. Εμείς, αναλαμβάνουμε να του παρέχουμε τα εργαλεία και τις καλές πρακτικές, όχι μόνο για την ταυτότητα και την ψηφιακή του παρουσία, αλλά και για την ψηφιακή του οργάνωση και θωράκιση.

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Πολιτισμός αποτελεί μία από τις μακροβιότερες ενασχολήσεις. Ανήκοντας στις Δημιουργικές Βιομηχανίες, η mgk.advertising συνεργάζεται χρόνια με καλλιτέχνες, γκαλερί, θιάσους, φεστιβάλ και άλλες παραγωγές στην δημιουργία της εικόνας κάθε παραγωγής, συναυλίας, έκθεσης, την ψηφιακή παρουσία της, την διαφήμιση και την προώθησή της.

ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΜΚΟ, ΔΗΜΟΣΙΟ

Δεν υπάρχει τίποτα πιο μοναδικό από το να εξυπηρετείς υψηλούς στόχους. Οι ιδέες, το μεράκι, η επιμονή κάθε συλλόγου ή άλλης Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης, αποτελεί για εμάς την μεγαλύτερη έμπνευση για να παράγουμε μερικά από τα καλύτερα αποτελέσματά μας. Και αντίστοιχα, οι ανάγκες του Δημοσίου και των πολλαπλών φορέων του, επιβάλλουν την προσεκτική και στοχευμένη δράση για την διασπορά του μηνύματος στο μέγιστο δυνατό κοινό, με προκλήσεις αλλά και ευκαιρίες που σπάνια συναντά κανείς σε μία "πιο τυπική" εργασία.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ

Την ικανοποίηση που προσφέρει ο εθελοντισμός, μόνο ένας εθελοντής μπορεί να την αντιληφθεί. Και γι' αυτό στην mgk.advertising στηρίζουμε κάθε εθελοντική προσπάθεια: είμαστε και οι ίδιοι εθελοντές, χορηγοί και υποστηρικτές σε δεκάδες δράσεις, εκδηλώσεις και προσπάθειες. Μέσα από τον εθελοντισμό, πειραματιζόμαστε, αποκτάμε άλλες δεξιότητες, γινόμαστε πιο εφευρετικοί πιο πρακτικοί. Και αυτή η εμπειρία, φυσικά, βγαίνει προς όφελος των συνεργατών μας.

ΣΥΝΕΔΡΙΑ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Ένα συνέδριο ή ένα σεμινάριο,  ένα χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα, από το απλό Erasmus+ μέχρι το μεγάλο INTERREG, έχει μία σειρά από απαιτούμενες ανάγκες δημοσιότητας που απαιτούν συντονισμό εταίρων, εμπλεκομένων, διοργανωτών σε μία κοινή ταυτότητα, με τους ειδικούς όρους που κάθε πρόγραμμα επιβάλει, τις ανάγκες που κάθε συνέδριο έχει. Και φυσικά, οι νέες τεχνολογίες μας επιτρέπουν να βοηθήσουμε τους διοργανωτές και διαχειριστές ακόμη περισσότερο, με εργαλεία, πρακτικές και αρωγή με έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό.