Μενού Κλείσιμο

Η φιλοσοφία μας

Η mgk.advertising ιδρύθηκε πάνω στην λογική της υψηλής εξειδίκευσης και της προσωποποιημένης παροχής υπηρεσίας. Για εμάς, δεν υπάρχουν λύσεις που λειτουργούν σαν πατρόν και είναι κατάλληλες για όλους. Κάθε πελάτης μας, από την πιο μικρή επιχείρηση και τον αγωνιζόμενο ελεύθερο επαγγελματία μέχρι την μη κυβερνητική οργάνωση ή τον μεγάλο κρατικό φορέα, έχει συγκεκριμένες ανάγκες, συγκεκριμένες επιθυμίες και φυσικά συγκεκριμένες αξίες.

Σαν σύμβουλοι και συνεργάτες, θέλουμε να κατανοήσουμε τις μοναδικές ανάγκες κάθε πελάτη μας, να αφουγκραστούμε τις προσωπικές του εμπειρίες και να σεβαστούμε τις αξίες πάνω στις οποίες έχει στήσει και λειτουργεί την επιχείρησή του. Και, κάθε φορά, να το επιτυγχάνουμε αυτό όντας πρωτότυποι και αποτελεσματικοί.

Σκοπός μας δεν είναι να είμαστε οι καλύτεροι σε αυτό που κάνουμε! Δεν είμαστε οι καλύτεροι γραφίστες, δεν είμαστε οι καλύτεροι web designers, δεν είμαστε οι καλύτεροι copywrighters.

Σκοπός μας είναι, για κάθε πελάτη και για κάθε έργο που αναλαμβάνουμε, να είμαστε οι καταλληλότεροι γι’ αυτό. Να μπορούμε να προσαρμόσουμε τη δική μας λειτουργία, να κάμψουμε τον εγωισμό μας, να καταπιέσουμε τα θέλω μας, ώστε να προσφέρουμε στον πελάτη μας μία εμπειρία, ένα αποτέλεσμα που να αντιστοιχεί μοναδικά σε αυτόν. Να μπορούμε να εξελισσόμαστε, να μαθαίνουμε συνεχώς, να επεκτεινόμαστε, να διατηρούμε και να διευρύνουμε την αντίληψή μας ώστε να είμαστε πάντα σε θέση να προστατέψουμε τον συνεργάτη μας από τις επιλογές του, να του υποδείξουμε λύσεις και εναλλακτικές, να προχωρήσουμε μαζί στην επίτευξη των στόχων του.

Δεν θέλουμε να είμαστε η καλύτερη επιλογή.

Θέλουμε να είμαστε η σωστή επιλογή για εσάς.