Μενού Κλείσιμο

Λίγη ιστορία

Η mgk.advertising, με δεκατέσσερα χρόνια παρουσίας στην αγορά της Ρόδου, έχει να επιδείξει σημαντική εμπειρία στη διαφήμιση, το marketing, το έντυπο, το διαφημιστικό δώρο, τη διοργάνωση εκδηλώσεων, την κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων αλλά και την ηλεκτρονική ενημέρωση και διαφήμιση.

Πέρα των δεκάδων εξειδικευμένων υπηρεσιών που παρέχουμε, έχουμε αναπτύξει ένα δίκτυο μέσων προβολής για τις τοπικές επιχειρήσεις, ακόμη και δωρεάν, ενώ μέσα από το πρόγραμμα human.plus προβάλλουμε εντελώς δωρεάν μη κυβερνητικές οργανώσεις. Το δίκτυο αυτό βασίζεται στην πολιτιστική ιστοσελίδα rhodes.online, μία δημοφιλής ιστοσελίδα αφιερωμένη στη Ρόδο.

 

Η mgk.advertising ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2005 με έδρα τη Ρόδο. Αρχικός σκοπός της η κατασκευή ιστοσελίδων και η παροχή υπηρεσιών διαδικτυακής διαφήμισης. Γρήγορα, η δραστηριότητα μας επεκτάθηκε στην εμπορία διαφημιστικών ειδών, σχεδίαση και έκδοση παντός είδους έντυπου υλικού, τις εκδόσεις, τις συμβουλευτικές και υποστηρικτικές υπηρεσίες προς επιχειρήσεις και οργανισμούς σε θέματα προβολής και διαφήμισης, τη διοργάνωση εκδηλώσεων και προωθητικών ενεργειών.

Στα δεκατέσσερα χρόνια λειτουργίας της έχει να επιδείξει σημαντικό έργο και υπηρεσίες προς ποικίλες επιχειρήσεις, φορείς, οργανισμούς και επιχειρήσεις. Π.χ. ο Δήμος Ροδίων, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Ρόδο, το Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, το Αντιπυρηνικό Παρατηρητήριο Μεσογείου, το Σπίτι της Ευρώπης στη Ρόδο, η Ισραηλιτική Κοινότητα Ρόδου, και πολλούς άλλους φορείς και συλλόγους.

Εξαιρετικός ήταν και είναι ο ρόλος μας στην προβολή και διαφήμιση σημαντικών εταιρειών και επιχειρήσεων στο νησί μας, όπως το Κέντρο Δικύκλου Motomike, το Petshop Limnos, το flust.gr, το Playcafe, το Sheraton Rhodes Resort,  η SECFOR, η Sokianos Contract Consultants, η Ecoprime Solutions Ltd. και δεκάδες άλλες.

Παράλληλα, η mgk.advertising έχει να επιδείξει ένα σημαντικό έργο κοινωνικής προσφοράς με δεκάδες περιπτώσεις χορηγιών και δωρεάν παροχής έργου σε κοινωνικούς, εκπαιδευτικούς, πολιτιστικούς και ομογενειακούς φορείς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

Την mgk.advertising ίδρυσε ο Μιχάλης Καβουκλής το 2005.