Μενού Κλείσιμο

Digital Marketing

Το marketing είναι η τέχνη και η επιστήμη που ασχολείται με την στοχευμένη επικοινωνία και ενημέρωση των πελατών σας για την μεγιστοποίηση των πωλήσεών σας και το κτίσιμο ενός αξιόπιστου και αναγνωρίσιμου brand.

Είναι τέχνη γιατί οφείλει να είναι δημιουργικό, έξυπνο και πρωτοποριακό. Είναι επιστήμη γιατί χρησιμοποιεί συγκεκριμένες θεωρίες, πρακτικές και εργαλεία για την επίτευξη συγκεκριμένων και μετρήσιμων στόχων.

Το marketing αφορά κάθε επιχείρηση, είτε εμπορεύεται χονδρικά ή λιανικά, είτε εμπορεύεται υπηρεσίες ή προϊόντα. Στην σημερινή εποχή το marketing, μέσα από τη διαφήμιση, το web, τα κοινωνικά δίκτυα, τις δημόσιες σχέσεις αποτελεί ένα πολυδιάστατο εργαλείο και η εφαρμογή του σε κάθε επιχείρηση απαιτεί προσεκτικό σχεδιασμό, κεντρικό συντονισμό και ιδιαίτερη συνοχή και συνέχεια ώστε να μεγιστοποιεί τα αποτελέσματά του.

Εκεί ερχόμαστε εμείς! Τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς; σχεδιασμό και υλοποίηση διαφημιστικών και προωθητικών ενεργειών, σχεδιασμό, παραγωγή και διανομή εντύπων (press and mail marketing), σχεδιασμό προγράμματος καταχωρήσεων στον τύπο (εφημερίδες και περιοδικά) και σε ειδικές εκδόσεις (οδηγούς, κατάλογους κ.τ.λ.), φωτογραφίσεις και βιντεοσκοπήσεις, επεξεργασία και παραγωγή, οπτικοακουστικού υλικού, σχεδιασμό και παραγωγή διαφήμισης σε ραδιόφωνο και τηλεόραση, σχεδιασμό και παραγωγή multimedia εφαρμογών (σε CD, DVD ή στο web), σχεδίαση, εκτύπωση και διανομή ενδοεταιρικών εντύπων, σχεδιασμό και διαχείριση δημόσιων σχέσεων (με τους νυν και υποψήφιους πελάτες, τους συνεργάτες, τους συναδέλφους, τους ανταγωνιστές, τις αρχές κ.ο.κ.) και των σχέσεων με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (υπηρεσίες γραφείου τύπου), σχεδιασμό και υλοποίηση δράσεων αντιμετώπισης εποχιακών ή έκτακτων αναγκών (εκθέσεις, εκπτώσεις, εορτές, ευχετήρια, εγκαίνια) όπως εκθεσιακά περίπτερα, ειδικές κατασκευές, ειδική προώθηση, διαχείριση κρίσεων, κ.ο.κ., διαφημιστικό και επιχειρηματικό δώρο, σχεδιασμό και υλοποίηση προγραμμάτων χορηγιών και προγραμμάτων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, σχεδιασμό και διαχείριση της παρουσίας σας στο διαδίκτυο και τα κοινωνικά δίκτυα, σχεδιασμό και υλοποίηση διαφημιστικών εκστρατειών στο διαδίκτυο κ.ο.κ..

Και αυτά όχι μεμονωμένα και σπασμωδικά, αλλά όλα μαζί συντονισμένα και με συνοχή, ώστε να μεγιστοποιούμε το αποτέλεσμα κάθε μίας ενέργειας προς όφελος και του συνολικού σχεδιασμού σας.